Nyheter fra Diode

Frokostwebinar "hvilken verdi har din data?"

Alle saker har flere sider, også IT-sikkerhet. Vi tyvstarter Nasjonal Sikkerhetsmåned med det vi mener er årets beste sikkerhets-,frokostwebinar. Vi er svært stolte over å presentere vårt frokostwebinar med foredragsholdere fra blant annet Norwegian Air Shuttle ASA og Norsk Hydro ASA.

Chat med oss på diode.no

Nå kan du kontakte oss på chat, rett fra diode.no.  Ønsker du raske svar på enkle spørsmål, så kan du nå snakke med oss direkte på vår nettside.

Office 365 blir til Microsoft 365

Den 21. april endret Microsoft navn på sine Office 365 pakker. Endringen medfører ingen økte kostnader, bare økte fordeler.

SentinelOne gjør plattformen gratis

Med internett så ble datavirus et problem alle kjente til. Det er mange år siden utviklingen gikk så sakte at det å bruke tradisjonell antivirus med signaturdatabase som ble oppdatert regelmessig. De nye virusene oppfører seg mer og mer som virkelige virus. De muterer og endrer seg hele tiden.

Jobb trygt og effektivt hjemmefra

Hjemmekontor er det ikke samme som å være på jobb. Mye av den uformelle praten ved kaffemaskinen eller lunsjbordet forsvant over natten for tusenvis av ansatte. I tillegg er det mange andre forstyrrende elementer ved et hjemmekontor som ikke er på arbeidsplassen. Her får du våre tips.

ET NYTT ÅR, ET NYTT TIÅR.

Et nytt år, et nytt tiår. Vi i Diode har hatt en enorm utvikling de siste ti årene og vi gleder oss til å ta fatt på de ti neste.

IOT FORUM 2020

Hvordan kan du bruke IoT (Internet of Things) til å øke din konkurransekraft?

TORNADOUKA 2019

Som tidligere år vil vi ha mange gode tilbud, aktiviteter og spennende ting på gang.

NASJONAL SIKKERHETSMÅNED

Temaet for 2019 er ny teknologi og nettvett. Dette er den samme kampanjen som er koordinert i hele Europa av ENISA.