Ledige stillinger hos Diode

13/10/2021

Diode i Tromsø er en del av et av landets mest spennende og raskest voksende IT-selskaper, med 30 avdelinger fra Svalbard i nord til Kristiansand i sør.

IT-konsulent

Vi er i utgangspunktet på jakt etter deg med erfaring som IT-konsulent og ønsker å komme inn i en veldrevet organisasjon med ambisjoner. Men er du ganske fersk i faget, kan personlighet og potensiale veie opp for erfaring.

 

>> Les mer og søk på stillingen her <<

Selger / KAM

Er du ung og ambisiøs og ønsker en karriere i IT-bransjen? Eller er du en fortsatt sulten selger som søker nye utfordringer? Vi er nemlig på jakt etter deg som kan være vår representant overfor nye og eksisterende kunder i Tromsø-regionen.

 

>> Les mer og søk på stillingen her <<

 

 

Diode AS er en Tromsø-basert totalleverandør av IT tjenester med kunder over hele landet. Vi leverer ASP og skytjenester, lokal drift, IT-konsulenttjenester, utvikling, PC'er, servere, programvare, sikkerhetsprodukter og mye mer.

Diode er en del av Mimir Bidco; et av Norges raskest voksende IT-selskaper med 30 avdelinger fra Svalbard i nord til Kristiansand i sør. Konsernet har ca 250 medarbeidere og omsetter for rundt 650 MNOK.