Nå får du 5G i Tromsø

22/06/2021

Telia Norge har nå skrudd på sine første basestasjoner med 5G i Tromsø. På deler av Tromsøya kan du nå oppleve det nye og grensesprengende 5G-nettet, med høye hastigheter, mye bedre kapasitet og ikke minst god dekning.

Det er to av Telias basestasjoner på henholdsvis Nerstranda kjøpesenter og ved Prestvannet som nå har fått 5G. Basestasjonene har i tillegg fått oppgradert 4G, som gir økte hastigheter og doblet kapasitet på 4G-nettet. Telias ambisjon er at halvparten av Norges befolkning skal ha tilgang til 5G der hvor de bor i løpet av 2021, og selskapet vil være først i landet med et nasjonalt 5G-nett innen 2023.

 

Få fiberhastighet på din egen telefon i Tromsø!

 

For å få tilgang til det nye 5G-nettet trenger du et mobilabonnement fra Telia og en telefon som støtter den nye teknologien. Det finnes i dag flere 5G-telefoner på markedet, blant annet fra Apple, Huawei, Motorola, OnePlus, Samsung, Sony og Xiaomi. De fleste mobilabonnementene fra Telia har 5G inkludert.

 

 

De fleste mobilabonnementene fra Telia har 5G inkludert

 

 

 

 

Vi er spesialistene

 

Vi som er totalleverandør innen IT er opptatt av at du som kunde får den beste opplevelsen hos oss. Roger har jobbet lenge med Telia og mobiltelefoni. Hans kompetanse hjelper deg og din bedrift til å nå de riktige målene og få full effekt av telefoniløsningen. Enten at dette er telefoni alene eller i kombinasjon med for eksempel MS Teams. 

 

Ved å samle IT og telefoni til samme leverandør vil du som kunde få en bedre brukeropplevelse. Vi sørger for at du får utnyttet potensialet i det du har betalt for

 

 

Kontakt meg