Vår sikkerhetsløsning høster internasjonal anerkjennelse

08/04/2021

Bilde: hentet fra sentinelone.com

 

Diode Sikkerhetspakke består av flere komponenter, blant annet SentinelOne som er vår beskyttelse mot kryptoangrep og datainnbrudd.

SentinelOne høster på nytt internasjonal anerkjennelse for sin løsning.

Vi har benyttet SentinelOne i over 4 år og har fortsatt til gode å se et vellykket angrep på en klient eller server med denne beskyttelsen aktivert.

 

Eneste sikkerhetsløsning på CB Insights liste for andre år på rad

Hvem er CB Insights? CB Insights er et privat selskap med en forretningsplattform og en global database som analyserer og produserer informasjon om de ledende start-up selskapene i verden.

For andre år på rad er SentinelOne med på listen over de 100 mest lovende kunstig intelligensbedriftene i verden. SentinelOne er også ett av tolv selskaper på årets listet som har en estimert verdi på over 1 milliard dollar. Som eneste selskap innen endepunktsikkerhet er SentinelOne med på listen for andre år på rad.

 

Diode sin sikkerhetspakke består av blant annet SentinelOne som nylig er kåret til et av verdens mest lovende endepunktsikringssystem som bruker kunstig intelligens.

Gjør det enkelt for din bedrift – bruk Diode Sikkerhetspakke

 

I utvelgelsen hadde teamet hos CB Insights nesten 6000 selskaper å velge blant. Utvelgelsen er basert på flere faktorer, som blant annet patentaktivitet, team sammensetning, teknisk nyhet, investorkvalitet og markedspotensiale.

 

Hvordan bruker SentinelOne kunstig intelligens (AI)?

SentinelOne er den eneste cyber sikkerhetsselskapet som inkluderer AI-drevet forebygging, deteksjon, respons og jakt på tvers av endepunkt, servere, konteinere, skyløsninger og IoT enheter i fra en enkel autonom XDR-plattform.

SentinelOne bruker kunstig intelligens for å beskytte mange av verdens største og mest kritiske virksomheter for å unngå å bli offer for det neste store cyberangrep.

 

Som kunde av Diode og ved å benytte vår sikkerhetspakke får du verdensledende endepunktsikring - helt enkelt.

 

 

Bli kontaktet om dette