Velkommen til våre nyansatte

05/02/2021

I januar har vi styrket gruppen med hele tre nye ansatte. Vi føler oss privilegerte og glade for at vi kan ansette flere i en tid mange opplever som usikker.

Denne gangen har vi styrket staben på flere områder. Med to innen økonomifaget og en jurist, styrker vi vår posisjon innen rådgiving og kvalitetsarbeid.

 

 

Vi er veldig stolte over å klare å rekruttere inn flere kvinner inn i et mannsdominert yrke.

 

 

Silvija Mazurone 

Økonomi og Xledger konsulent

Silvija er en del av vår større satsning innen Xledger. Med økonomibakgrunn vil hun være en av konsulentene du møter når Xledger skal implementeres. 

 

 

Ingrid Sollid

Jurist

Som en helt ny satsning etablerer vi nå en egen juridisk avdeling hos oss. Ingrid fullfører master i Rettsvitenskap ved UiT våren 2021. Hun vil bistå våre kunder i GDPR, databehandleravtaler, compliance, IT-strategi og andre felt som faller naturlig inn under vårt virke.

Med økt kompetanse på juss komplementerer vi vår rådgivningsgruppe.

 

 

Ingerid Hansen

Siviløkonom, kvalitetskonsulent

I vårt søsterselskap, Datakvalitet, utvider vi med Ingerid i konsulentstaben. Hun avslutter sin siviløkonomiutdannelse ved UiT våren 2021 og vil forsterke teamet med Johan og Sakarias innen ledelse- og kvalitetsarbeid. 

 

 

 

Rådgivning fra oss

Vi har i lengre tid jobbet strategisk med å styrke oss innen ulike rådgivningstjenester. Rådgivningstjenester sammen med en solid IT-leveranse gir høy verdi for våre kunder og øker deres konkurransekraft. 

 

 

Kontakt oss

Ønsker du ytterligere informasjon om våre tjenester, ta gjerne kontakt med oss i dag.